وکیل جرایم پزشکی در اصفهان

مقالات حقوقی

وکیل جرایم پزشکی در اصفهان

وکیل جرام پزشکی در اصفهان به وکیلی گفته می شود که در شهر اصفهان و در زمینه دعاوی حقوقی مرتبط با قصور پزشکی فعالیت می‌کند. همانطور که می دانید در حالت عادی اقداماتی مانند کشیدن دندادن، بریدن پوست و جراحی ، زمانی که توسط پزشک متخصص انجام شود، جرم محسوب نمی شود. همچنین زمان انجام معاینات و جراحی های پزشکی ، رضایت بیمار عمری حیاتی بوده و هر اقدامی که بدون رضایت بیمار انجام شود، از نظر قانون جرم خواهد بود. همانطور که می‌دانید فعالیت پزشکان اهمیت بالای داشته به همین دلیل قانون مسئولیت کیفری را از دوش پزشکان برداشته است. در صورتی که ساکن اصفهان هستید و اقدامات پزشکی بدون رضایت و اطلاع شما انجام شده و قصد پیگیری آن را دارید، اولین قدم ، انتخاب وکیل جرایم پزشکی در اصفهان می باشد. سامانه وکلا اطلاعات کاملی از وکلایی که در زمینه جرایم پزشکی فعالیت می‌کنند را در اختیار شما قرار می دهد.

وکیل-جرایم-پزشکی-اصفهان

بهترین وکیل جرایم پزشکی در اصفهان

طبق گفته بهترین وکیل جرایم پزشکی در اصفهان ، جرایم و قصور پزشکی به عنوان جرایم شبه عمد شناخته می شوند. منظور از جرایم شبه عمد این است که در آن قصد فعل وجود داشته ولی قصد جرم وجود نخواهد داشت . مجازات جرایم و قصور پزشکی شامل پرداخت دیه و 1 تا 3 سال حبس می باشد. وکلا، سامانه معرفی وکیل در سراسر ایران می باشد و افراد می‌توانند بهترین وکیل جرایم پزشکی در اصفهان را در این سایت پیدا کنند. در صورتی که شما نیز به دنبال انتخاب وکیل جرایم پزشکی هستید، کافیست وارد سایت وکلا شوید و شهر و تخصص مورد نظرخود را انتخاب کنید تا لیست کاملی از وکلای فعال در شهر و تخصص انتخابی را مشاهده کنید. 

 

مجرب ترین وکیل جرایم پزشکی در اصفهان

در برخی از موارد ممکن است پزشکان از موقعیت و جایگاه خود سوء استفاده می‌کنند. به عنوان مثال ممکن است یک پزشک عمومی خود را به عنوان پزشک متخصص معرفی کند. بسیاری از بیماران فکر می کنند به دلیل اینکه قبل از اقدامات پزشکی، فرم رضایت نامه را پرکرده اند و از طریق آن رضایت خود را اعلام کرده اند، دیگر نمی توانند نسبت به قصور پزشکی صورت گرفته، اعتراضی داشته باشند. با توجه به دلایل گرفته شده بسیاری از افراد پیگر حق خود نمی‌شوند، در صورتی که می توانند به دلیل قصور و سهل انگاری پزشک از او شکایت کنند. اگر شما نیز در چنین شرایطی هستید، بهترین راه برای دفاع از حق خود و اثبات قصور و جرایم پزشکی، استفاده از مجرب ترین وکیل جرایم پزشکی در اصفهان می باشد. بهترین وکیل جرایم پزشکی به شما کمک تا بتوانید به طور کامل از حق خود دفاع کنید. 

بهترین-وکیل-جرایم-پزشکی-اصفهان

وکیل جرایم پزشکی خوب در اصفهان

وکیل جرایم پزشکی خوب در اصفهان، به وکیل پایه یک دادگستری گفته می شود که به تمام قوانین و مقررات مربوط به فعایت پزشکان آگاهی داشته و دارای تجربیات مفید و موفقی در این زمینه می باشد. در صورتی ساکن اصفهان هستید و از اقدامات اشتباه پزشک خود دچار آسیب شده اید و همچنین به دنبال گرفتن حق خود هستنید، بهترین راه استفاده از وکیل جرایم پزشکی خوب در اصفهان میباشد. وکیل جرایم پزشکی با دانش و تجربه ای که در این زمینه دارد، اقدامات لازم برای دفاع از شما در دادگاه را انجام می دهد و تاثیر مثبتی در روند پرونده شما خواهد داشت. 

 

وکیل جرایم پزشکی به چه معنا است؟

در صورت بروز جرایم پزشکی در اصفهان می توانید با وکیل جرایم پزشکی صحبت کرده و مشاوره های لازم را دریافت کنید . همچنین در صورت نیاز می توانید مسئولیت انجام اقدامات لازم را به ایشان بسپارید. به طور کلی وکیل جرایم پزشکی وکیلی می باشد که در زمینه قصور و خطای پزشکی فعالیت می‌کند و به بیمارانی که دچار آسب و ضرر و زیان شده اند کمک می کنند تا بتوانند از حق خود دفاع کنند. 

مجربترین-وکیل-جرایم پزشکی-اصفهان

چه مرجعی به جرایم پزشکی رسیدگی می کند؟

همانطورکه می دانید جرایم پزشکی به جرایمی گفته می شود که ناشی از قصور پزشکی می باشد. زمانی که پزشک در فرایند انجام معاینات و جراحی به بیمار خود صدمه بزند، خطای پزشکی رخ داده و باید مبلغ مشخص شده توسط مراجع قضایی به عنوان دیه را پرداخت کند . به طور کلی تشخیص جرم و تعیین مجازات آن بر عهده مراجع قضایی اعم از دادسرا و دادگاه های کیفری می باشد. این موارد هم از لحاظ تخصصی بودن موضوع و هم از نظر کارشناسی سازمان پزشکی قانونی و سازمان نظام پزشکی مورد بررسی قرار می گیرند. تعیین تقصیر و یا قصور کادر پزشکی و یا بی گناهی آنان در نهایت بر عهده قاضی صادر کننده رای می باشد. سامانه وکلا به عنوان سامانه معرفی وکیل در سراسر ایران، شما را در انتخاب وکیل همراهی خواهد کرد.

 

مدارک مورد نیاز برای شکایت از پزشکان

در این قسمت قصد داریم اطلاعاتی در مورد مدارک مورد نیاز برای شکایت از پزشکان را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم . اگر از پزشک انتخابی خود دچار آسیب شده اید و قصور پزشکی در مورد شما رخ داده است و قصد دارید از او شکایت کنید، در ادامه اطلاعاتی در مورد مدارک لازم برای شکایت از پزشکان را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم، پس تا پایان همراه ما باشید. مدارک لازم جهت شکایت از پزشک شامل مدارکی مانند اصل و کپی کارت ملی و مستندات موجود، می باشد. همچنین به پرونده پزشکی بیمار و نسخه دارویی پزشک نیز نیاز پیدا خواهید کرد. به طور کلی اگر شما عمل جراحی درمانی در بیمارستان و یا کلینیک انجام داده اید و دچار آسیب شده اید، می‌توانید کلیه مدارکی که در دست دارید را ضمیمه شکایت خود کنید. اگر شما جراحی زیبایی مانند ابدومینوپلاستی، لیپوساکشن، جراحی بینی و غیره انجام داده اید، کلیه عکس های قبل از عمل و بعد از عمل خود را نیز باید بعنوان مدارک لازم برای طرح شکایت علیه پزشک خود ضمیمه پرونده کنید. همچنین به کلیه عکس های رادیولوژی، ام آر آی و هرگونه اسکن و آزمایشی که انجام داده اید نیز احتیاج پیدا خواهید کرد.

 

تقصیر و قصور پزشکی چیست؟

در این قسمت می خواهیم پاسخ کاملی به سوال تقصر و قصور پزشکی چیست؟ بدهیم پس تا پایان همراه ما باشید. شکایت های صورت گرفته از پزشکان شامل مواردی مانند تشخیص اشتباه و بی احتیاطی و یا عدم انجام اقدامات لازم پس جراحی می باشد. تمام موارد گفته شده در قانون به عنوان تقصیر و قصور پزشکی نام برده شده است. 

وکیل-خوب-جرایم-پزشکی-اصفهان

انواع قصور پزشکی

همانطور که گفته شد قصور پزشکی، به معنای خطایی است که پزشک در زمان انجام اقدامات درمانی و یا جراحی انجام داده و منجر به آسیب زدن به بیمار شده است. البته این خطا ناشی از بی‌احتیاطی و یا نداشتن مهارت و دانش کافی پزشک بوده و هیچ قصد و نیت قبلی در کار نبوده و کاملا سهواً اتفاق افتاده است . در تعریف حقوقی نیز، قصور پزشکی یک نوع جرم غیرعمد یا شبه ‌عمد محسوب می‌شود که مجازات آن دیه است. جرم غیرعمد یا شبه ‌عمد، به جرمی گفته می شود که با تقصیر همراه بوده ولی قصد جرم در آن وجود ندارد. در ادامه انواع قصور پزشکی را بیان خواهیم کرد. انواع قصور پزشکی شامل:

  • بی‌احتیاطی پزشک

  • بی‌مبالاتی دکتر

  • مهارت نداشتن پزشک

  • رعایت نکردن مقررات توسط پزشک

  • خطای پزشک در نسخه نویسی

  • اشتباه پزشک در تشخیص بیماری

  • حکم قصور پزشکی منجر به فوت بیمار

  • مراجع تعیین کننده خطای پزشکی

 

قصور پزشکی تحت چه شرایطی محرز می شود؟

در روند معالجه و درمان بیماران اصل بر این است که کوتاهی و غفلتی توسط پزشک معالج ، پرسنل مطب و کلینیک رخ نداده است و پزشک مرتکب تخلفی نشده است. به همین دلیل بیماران برای شکایت از پزشک معالج باید بتوانند ادعای خود را اثبات کنند . جهت اثبات ادعای قصور پزشکی مانند سایر مسائل حقوقی و پرونده‌های قضائی، باید از مسیرهای حقوقی مختص به خود و از طریق ارائه شواهد مبنی بر بی‌احتیاطی پزشک و یا عدم برخورداری از مهارت و دانش کافی، در دادگاه ثابت شود. قصور پزشکی تحت شرایطی محرز می شود که قاضی رای به محکومیت پزشک دهد، به این صورت که مدارک ارائه شده توسط بیمار یا اطرافیان آن و همچنین نظر کارشناسان پزشکی قانونی و کمیسیون نظام‌پزشکی که از پزشکان خبره تشکیل شده است، توسط قاضی مورد ارزیابی و بررسی قرار میگیرد و در صورت اثبات قصور یا خطای پزشک، رأی محکومیت وی صادر می‌شود. مدارک مورد نیاز شامل فاکتور هزینه‌های پرداختی به پزشک جهت انجام معالجه، پرونده‌ پزشکی بیمار، تصاویر ناحیه آسیب‌دیده قبل از عمل و پس از آن خصوصا در زمان رخ دادن قصور پزشکی در عمل های زیبایی، آثار و عارضه‌های به‌جای‌ مانده پس از انجام روند معالجه، دفترچه درمانی بیمار و نسخه تجویز شده توسط پزشک، سابقه بیماری‌های شخص مراجعه‌کننده به پزشک می باشد.

 

گرفتن دیه از پزشک

گرفتن دیه از پزشک یکی از جرم های کیفری است که بسیای از افراد ممکن است با آن درگیر باشند. اولین قدم برای مطالبه دیه از پزشک، تشکیل پرونده علیه پزشک و طرح شکایت علیه او می باشد. با مطرح کردن شکایت کیفری علیه پزشک، باید ثابت کنید که وی مرتکب خطا و قصور پزشکی شده است مسئولیتی بر عهده او بوده است و همچنین حد و حدود مسئولیت او را مشخص کنید . با احراز شدن قصور پزشکی، کمیسیون نظام پزشکی درصد و میزان خطای پزشک را تعیین کرده و همچنین قضایی پرونده ، میزان تقصیر و مسئولیت دکتر متخلف را تعیین کرده که بر مبنای آن، مبلغی که پزشک تحت عنوان دیه باید پرداخت کند، مشخص می شود. با توجه به موارد گرفته شده، امکان گرفتن دیه از پزشک با رعایت قوانین خاص و شرایط ویژه، ممکن خواهد بود.

 

مسئولیت های اخلاقی و قانونی پزشک چه تفاوتی دارند؟

مسئولیت‌های اخلاقی و قانونی پزشک در حوزه پزشکی دارای تفاوت‌های مهمی هستند. بدون شک هر دو نقش مهمی در ارائه خدمات و مراقبت از بیماران دارند. این مسئولیت‌های اخلاقی و قانونی بر اساس استانداردها، ارزش‌ها و اخلاقیات حرفه‌ای پزشکان تعیین می‌شوند. در مسئولیت های اخلاقی، پزشکان باید اعمال خود را بر اساس ارزش های اخلاقی ارزیابی کنند. همچنین تصمیم‌گیری‌ های لازم باید طبق با این ارزش‌ها گرفته شود . مسئولیت‌های اخلاقی می‌توانند شامل مسائلی مانند احترام به حریم خصوصی بیمار، رعایت معیارهای اخلاقی در تحقیقات پزشکی، رفتار منصفانه با بیماران و دیگر همکاران، و احترام به تصمیمات ذاتی بیماران می باشد.

مسئولیت های قانونی پزشک بر اساس قوانین و مقررات حقوقی که توسط نظام قضایی و قوانین پزشکی تعیین شده است، استوار می باشد. پزشکان ملزم به رعایت قوانین و مقررات حقوقی مرتبط با حرفه پزشکی هستند. مسئولیت‌های قانونی شامل مواردی مانند رعایت قوانین حفظ حریم خصوصی بیماران، ارائه مراقبت‌های استاندارد و مناسب و  قبول مسئولیت در صورت وقوع قصور پزشکی می باشد. به طور کلی در بسیاری از موارد، مسئولیت‌های اخلاقی و قانونی با یکدیگر همپوشالی دارند ولی اختلافات و تفاوت‌های معناداری نیز بین آن ها وجود دارند که می‌تواند در تصمیم‌گیری‌ها و رفتار پزشکان تاثیرگذار باشد.

 

آیا برای شکایت از پزشک داشتن وکیل جرایم پزشکی اجباری است؟

در بسیاری از موارد، برای شکایت از پزشک به دلیل جرایم پزشکی، داشتن وکیل مفید بوده و تاثیر مثبتی در روند پرونده خواهد داشت . همانطور که می دانید امور حقوقی و مسائل قانونی مرتبط با جرایم پزشکی، پیچیده بوده و حل آن ها به دانش تخصصی نیاز دارد، به همین دلیل وکیل جرایم پزشکی می‌تواند به شما در این زمینه کمک بسیاری کند. در صورتی که جرم مرتکب شده توسط پزشک جدی بوده و پیامدهایی برای بیماران به دنبال داشته، حضور وکیل جرایم پزشکی بسیار مورد نیاز است. به طور کلی قبل از تصمیم‌گیری در مورد شکایت از پزشک، باید با یک وکیل جرایم پزشکی مشورت کرده و وضعیت حقوقی و مسیر قانونی برای پیگیری شکایت خود را بررسی کنید.

 

ثبت وکالت برای ایرانیان خارج از کشور چگونه انجام می شود؟

شرایطی برای ایرانیان خارج از کشور شرایطی فراهم شده است تا بتوانند امور اداری و حقوقی خود را به وکلای حرفه ای و با تجربه واگذار کنند . ایرانیان خارج از کشور برای انجام  امور اداری و مالی خود لازم نیست شخصا در ایران حضور داشته باشند یا برای انجام این کارها به کشور رفت و آمد کنند. آن ها طبق قانون می‌توانند أمور حقوقی خود را به شکل وکالتی انجام دهند. به عبارت دیگر اگر شخصی به هر دلیل در ایران حضور نداشته باشد، می‌تواند برای انجام امور مالی و اداری مور نظر خود، یک وکیل پایه یک دادگستری را به صورت رسمی و قانونی انتخاب کرده و وکالت امور اداری و حقوقی خود را به او واگذار کند. ایرانیان خارج از کشور می‌توانند به صورت مستقیم و شخصی با یک وکیل پایه یک برای انجام‌امور اداری و مالی خود قرارداد ببندند. همچنین می توانند از طریق گرفتن وکیل به یکی از نزدیکان و یا افراد معتمد خود برای انجام أمور حقوقی وکالت دهند.

 

در چه صورت می توان از پزشک شکایت کرد؟

در صورتی می تواند از پزشک شکایت کرد که قصور و عملی خلاف تعهد پزشکی صورت گرفته باشد. به عبارت دیگر اگر قصور صورت گرفته باعث آسیب به بیمار شده باشد، بیمار می‌تواند از پزشک خود بابت درمان نامناسب و آسیب‌های به وجود آمده بعد از آن، شکایت کند. در صورتی که قصور پزشکی یا تخلفات آن توسط دادگاه محرز شود، می‌توانید از پزشک در هر تخصصی که باشد، شکایت کنید. برخی از موارد قصور پزشکی شامل  موارد زیر می باشد:

  1. پزشک حداکثر توان خود را برای درمان بیمار به کار نگیرد.

  2. در انجام کار خود سهل انگاری کند.

  3. موازین قانونی، علمی و شرعی را رعایت نکند.

  4. نوع بیماری و سایر اسرار بیمار را افشا کند.

  5. کار‌هایی انجام دهد که خلاف شئون پزشکی است.

  6. بیماران از راه تبلیغات فریب دهنده و مواردی مانند آن جذب کند.